история на фирмата В момента тази страница не е активна
 
       за  РОБОТИКА
       продукти
       хотелиерство
       ценови  листи
       контакти
назад
 
 
технологични възможности
Основното технологично оборудване се състои от универсални и специализирани металорежещи и металообработващи машини.

Стругова обработка с максимален обработваем диаметър на заготов-ките (над супорта) 300 мм и дължина до 1500 мм. Степента на точност, постигана при обработка на външни и вътрешни ротационни повърхнини, по БДС 11220-77 г. е 7ми клас и грапавостта на обработваемата повърхнина е 7ми клас.
Фрезова обработка с максимални размери на заготовките 300х440x930 мм. Степента на точност на обработването по БДС 11220-77 г., постигана при равнинни повърхнини е 7ми клас и грапавостта на обработваемата повърхнина е 6ти клас.
Шлайфане: вътрешно и външно на ротационни повърхнини и равнинно шлайфане. Степента на точност на обработването, която се постига при тях е 5-6 клас - по БДС 11220-77 г.
Координатно-разточни обработка на отвори и диаметри с повишена точност, с допуск до 0,01мм, както и координатно разположени отвори и междуосови разстояния с точност до 0,01 мм.
Обработка на детайли с ЦПУ машини (обработващи центри МС-032 и стругове - СТ 201 и СТ 301). Машините са с CNC система и инкремент за програмиране 0,005 мм.
Обработка на листови детайли с дебелина до 6 мм - рязане, огъване и зегване на стомана, алуминий и мед.
Заваряване (точково, електродъгово, електродъгово в газова среда, газово) и запояване на стомана (обикновена и неръждаема), мед и алуминий.
Металопресова обработка на екстцентър-преси 25 тона, 100 тона и хидравлични преси - 63 тона.
Заготовъчна работа на лентоотрезни и листоотрезни машини за подготвяне на заготовки.
Боядисване чрез шприцване и прахово електростатично нанасяне на пластмасово покритие на детайли с размери до 1000 мм. (по трите координати)
Окончателна механо-монтажна дейност, електро монтаж и оживяване на комплексни възли и готови изделия, с последващи изпитания според изискванията на БДС.
Специализиран контрол на качеството за отговорни възли и изделия.

"РОБОТИКА" търси контакти с фирми за допълнително натоварване на съществуващите производствени мощности.
за да отидете в началната страница щракнете тук